Contactpersonen exporteren

Ga als volgt te werk om contactpersonen te exporteren:

1. Selecteer het tabblad Contactpersonen.
  2. Selecteer het vakje naast de contactpersoon die u wilt exporteren.
  3. Klik op Meer op de werkbalk.
  4. Selecteer Contactpersonen exporteren.
  5. Er wordt een dialoogvenster ter bevestiging weergegeven.

6. Klik op Ja om het dialoogvenster Contactpersonen exporteren weer te geven.
  7. of

Klik op Nee om het dialoogvenster te sluiten en terug te keren naar de weergave Contactpersonen.

Het dialoogvenster Gebeurtenissen exporteren wordt weergegeven.

8. Voer een bestandsnaam in voor de contactpersoon.
  9. Selecteer het exporttype. De volgende opties zijn beschikbaar:
  10. CSV: Exporteren als een door een komma gescheiden tekstbestand.

vCard: Exporteren als een elektronisch visitekaartje.

11. Klik op Indienen.
  12. Het overzicht met Contactpersoon gegevens wordt geëxporteerd in de downloadmap van uw huidige browser.

Meerdere contactpersonen exporteren

1. Selecteer het tabblad Contactpersonen.
  2. Klik op Meer op de werkbalk.
  3. Schakel de selectievakjes in naast de contactpersonen die u wilt exporteren.
  4. Selecteer de knop Meer en selecteer vervolgens Contactpersonen exporteren.
  5. Er wordt een dialoogvenster ter bevestiging weergegeven.

6. Klik op Ja om het dialoogvenster Contactpersonen exporteren weer te geven.
  7. of

8. Klik op Nee om het bevestigingsdialoogvenster te sluiten en terug te keren naar de weergave Contactpersonen.
  9. Het dialoogvenster Gebeurtenissen exporteren wordt weergegeven.

10. Voer een bestandsnaam in voor de contactpersoon.
  11. Selecteert het exporttype: De volgende opties zijn beschikbaar.
  12. CSV:- Exporteren als een door een komma gescheiden tekstbestand.

vCard:- Exporteren als een elektronisch visitekaartje.

13. Klik op Indienen
  14. Het overzicht met Contactpersoongebeurtenissen wordt geëxporteerd in de downloadmap van uw huidige browser.

Verwante onderwerpen

Aan de slag met contactpersonen

Contactpersonen toevoegen

Een contactpersoon bewerken

Controleren op dubbele contactpersonen

Een contactpersoon verwijderen

Contactpersonen importeren

Een contactpersoon naar een adresboek verplaatsen