Landinstellingen

Uw landinstellingen aanpassen:

1. Klik op
  2. Klik op Landinstellingen.
  3. De pagina Landinstellingen wordt geopend.

Via deze pagina kunt u uw tijdzone, notatie van datum en tijd en uw taal wijzigen.

Uw tijdzone instellen:

Belangrijk: Als u handmatig een tijdzone wilt selecteren, moet u ervoor zorgen dat het selectievakje Tijdzone van mijn apparaat gebruiken is uitgeschakeld.

1. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Tijdzone de relevante tijdzone in de weergegeven lijst.
  2. of

1. Schakel het selectievakje Tijdzone van mijn apparaat gebruiken in om de tijdzone van uw hostapparaat te gebruiken.

Opmerking: Als u Tijdzone van mijn apparaat gebruiken inschakelt, wordt de vervolgkeuzelijst Tijdzone uitgeschakeld.

Uw taal wijzigen:

Selecteer een taal in de vervolgkeuzelijst Taal om uw taal te wijzigen.

Uw instellingen voor Datum en tijd instellen:

1. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Datumnotatie de datumnotatie die u wilt gebruiken. De volgende notaties zijn beschikbaar:
  2. DD/MM/JJJJ

DD/MM/JJ

MM/DD/JJJJ

JJJJ/MM/DD

DD-MM-JJJJ

DD.MM.JJJJ

3. Schakel het selectievakje 12 uur in om tijden in de 12-uursnotatie weer te geven.
  4. of

5. Schakel het selectievakje 24 uur in om tijden in de 24-uursnotatie weer te geven.

Verwante onderwerpen:

Agenda-instellingen

Contactpersooninstellingen

Algemene e-mailinstellingen

Instellingen