Veilige afzenders

De lijst Veilige afzenders biedt u de mogelijkheid om ervoor te zorgen dat u berichten van een bepaalde afzender ontvangt, zelfs als het antimisbruiksysteem het bericht als spam aanmerkt of vermoedt dat het een virus bevat. De lijst wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat berichten afkomstig van een bekende bron niet in de map Spam terechtkomen.

Als u ervoor wilt zorgen dat berichten van een bepaalde afzender altijd in uw Postvak IN terechtkomen, ongeacht de inhoud van het bericht, zet u ze in de lijst Veilige afzenders.

De pagina Instellingen voor veilige afzenders openen:

1. Selecteer het vervolgkeuzemenu rechts boven in het scherm en selecteer Instellingen.
  2. Selecteer EĀ­mail en vervolgens Veilige afzenders.

De pagina Instellingen voor veilige afzenders wordt weergegeven en toont de huidige e-mailaccounts waarvoor berichten nooit als spam worden aangemerkt.

Alleen bekende afzenders toestaan.

Deze functie biedt u de mogelijkheid een strikt filter toe te passen op uw Postvak IN om ervoor te zorgen dat het alleen berichten bevat die afkomstig zijn van de volgende bronnen:

• Alle contactpersonen in uw adresboek.
  • Alle e-mailadressen waarnaar u al e-mailberichten hebt verzonden.
  • Alle e-mailadressen die u handmatig hebt toegevoegd aan de lijst Veilige afzenders.

Wanneer deze instelling ingeschakeld is, worden alleen berichten afkomstig van deze afzenders in uw Postvak IN geplaatst. Berichten afkomstig van andere bronnen komen op een andere plaats terecht; deze locatie is afhankelijk van uw beveiligingsinstellingen.

Als deze functie is ingeschakeld in combinatie met de functie Postvak IN ordenen, heeft deze functie voorrang.

Ga als volgt te werk om de instelling "Alleen e-mail van bekende afzenders toestaan” in te schakelen:

1. Selecteer het vervolgkeuzemenu rechts boven in het scherm en selecteer Instellingen.
  2. Selecteer E-mail -> Veilige afzenders.
  3. Selecteer het keuzerondje Alleen e-mail van bekende afzenders toestaan.

Verwante onderwerpen:

Een domein toevoegen aan de lijst Veilige afzenders

Een e-mailadres toevoegen aan de lijst Veilige afzenders

Een veilige afzender verwijderen